A5, A6 méretű magpapír üdvözlőlapok

A Greengiving.hu több méretben és mindenféle alkalomra szállít üdvözlőlapokat. Legyen szó akár gyermek születéséről,  esküvői, születésnapi, névnapi vagy karácsonyi üdvözletről, magpapírból készült üdvözlőlapjainkkal nem lőhet mellé! Igény esetén az Ön által kért szöveget / logót előre nyomtatva kapja meg a terméket. Átadáshoz ideális választás lehet az üdvözlőlaphoz illő magpapír boríték.

FONTOS! Kizárólag tintasugaras nyomtatóval nyomtasson üres magpapírra, amennyiben a nyomtatást Ön szeretné elvégezni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

Filteren

Magpapír képeslap A6 - 200gr./m2

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

645,-

Tól

Magpapír képeslap A6 - 200gr./m2, borítékkal

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

812,70

Tól

Magpapír kártya

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

748,20

Tól

A7 magpapír kártya

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

163,40

Tól

Magpapír A5-ös méret | 200 gr./m2

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

322,50

Tól

Magpapír képeslap

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

546,10

Tól

Magpapír kártya A/5

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

537,50

Tól

Karácsonyfa formájú magpapír - 200gr./m2

  • Tól 500 Darab

Tól december 8.

391,30

Tól

Magpapír kártya kihajtható

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

464,40

Tól

Magpapír kártya széles

  • Tól 100 Darab

Tól december 8.

507,40

Tól

Mi is az a magpapír?

A magpapír két vékony réteg papírból áll, közéjük a gyártási folyamat során virágmagok kerülnek. A magpapírra tetszése szerint nyomtathat bármit, vagy nekünk elküldve a kívánt szüveget / logót mi is szívesen elkészítjük a nyomatot. Ön nem csak információt nyújt partnereinek / ügyfeleinek ilyen módon, hanem üde, nyári virágmagok keverékével is megajándékozza őket. Az emberek szeretik a virágokat! És Ön?

 

A vékony magpapíron (80gr./m2) kívül vastagabb magpapírt is rendelhet (+/- 200gr./m2). Ez a papír ideális üdvözlőlapok, névjegykártyák, borítékok, ajándékzacskók és könyvjelzők számára. Emellett a magpapír minden kívánt formában szállítható, akár előre nyomtatva is.

 

Hogyan "műkodik" a magpapír?

Ott áll egy darab magpapírral a kezében. Most adta oda az ügyfeleknek / partnerének, és mindenféle kérdésekkel bombázzák, amelyekre nem tud válaszolni? Vagy éppen Ön kapott egy ilyen papírra nyomtatott üzleti anyagot partnertől és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon szép ötlet, de nem tudja mit kezdjen vele? Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a magpapírja virágba boruljon. Olvassa el a cikket itt.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!