Ajándéktasak magpapírból

 

Egyedi és különleges megoldást keres céges ajándékainak átadására? Nem kell tovább keresnie! Válassza a magpapírból készült Greengiving ajándéktasakokat! A magpapír tasakok 200 gr./m2 anyaghasználatú, újrahasznosított papírból készültek, 2 vékony papír réteg, közéjük a gyártás során virágmagok kerülnek. Az ajándékzacskók az Ön igénye szerint logózhatók / feliratozhatóak akár 4 féle színnel is. A magpapír ajándéktasakok 3 különböző méretben kaphatóak kicsi (22 x 11 x 28 cm), közepes (26 x 12 x 35 cm) és nagy (32 x 12 x 40 cm). Más méretre van szüksége? Érdeklődjön!

FONTOS! Kizárólag tintasugaras nyomtatóval nyomtasson üres magpapírra, amennyiben a nyomtatást Ön szeretné elvégezni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

Filteren

Magpapír táska, közepes

  • Tól 5000 Darab

972,-

Tól

Magpapír italostasak

  • Tól 5000 Darab

972,-

Tól

Akció

Karácsonyi magpapír táska Nagy méretben

  • Tól 10 Darab

Tól október 12.

1.595,70

Tól

 

Mi is az a magpapír?

A magpapír két vékony réteg papírból áll, közéjük a gyártási folyamat során virágmagok kerülnek. A magpapírra tetszése szerint nyomtathat bármit, vagy nekünk elküldve a kívánt szüveget / logót mi is szívesen elkészítjük a nyomatot. Ön nem csak információt nyújt partnereinek / ügyfeleinek ilyen módon, hanem üde, nyári virágmagok keverékével is megajándékozza őket. Az emberek szeretik a virágokat! És Ön?

 

A vékony magpapíron (80gr./m2) kívül vastagabb magpapírt is rendelhet (+/- 200gr./m2). Ez a papír ideális üdvözlőlapok, névjegykártyák, borítékok, ajándékzacskók és könyvjelzők számára. Emellett a magpapír minden kívánt formában szállítható, akár előre nyomtatva is.

 

Hogyan "működik" a magpapír?

Ott áll egy darab magpapírral a kezében. Most adta oda az ügyfeleknek / partnerének, és mindenféle kérdésekkel bombázzák, amelyekre nem tud válaszolni? Vagy éppen Ön kapott egy ilyen papírra nyomtatott üzleti anyagot partnertől és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon szép ötlet, de nem tudja mit kezdjen vele? Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a magpapírja virágba boruljon. Olvassa el a cikket itt.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!