Bambusz irodaszerek

Fontosnak tartja a fenntarthatóságot, környezettudatosságot, és azt szeretné ha ezt mások is látnák? Akkor a bambusz irodaszerek megfelelő repiajándékok lehetnek az Ön számára. A bambusz jegyzettömb vagy tárolódoboz minden asztalon jól néz ki. Egy ilyen termék a saját logójával ellátva egy kvázi szavak nélküli küldetésnyilatkozat, mely arról tanúskodik hogy elkötelezett a környezet védelme és a fenntarthatóság iránt. Értékesítőink mindent tudnak a környezettudatos reklámokról, ezért ne habozzon, kérjen segítséget még ma!

Filteren

Bambusz öröknaptár

  • Tól 50 Darab

Tól december 9.

3.401,30

Tól

Népszerű

Telefontartó bambuszból

  • Tól 50 Darab

Tól december 23.

662,20

Tól

Spirál bambusz jegyzetfüzet

  • Tól 50 Darab

Tól december 23.

860,-

Tól

Spirál bambusz jegyzetfüzet, gombos

  • Tól 25 Darab

Tól december 23.

1.879,10

Tól

Népszerű

Bambusz vezeték nélküli töltő, kerek

  • Tól 25 Darab

Tól december 9.

3.108,90

Tól

Vezeték nélküli töltőállomás

  • Tól 10 Darab

Tól december 9.

5.031,-

Tól

Wireless telefontartó bambusz

  • Tól 10 Darab

Tól december 13.

5.624,40

Tól

Vezeték nélküli töltő és tolltartó szett

  • Tól 25 Darab

Tól december 13.

9.395,50

Tól

 

Logózott jegyzetfüzet, asztali töltő vagy tolltartó

A bambusz ideális alapanyag repiajándéknak. Erős, könnyű, ugyanakkor nagyon tartós. Gyorsan növekszik, így gyakrabban betakarítható. Másiik nagy előnye, hogy biológiailag lebomlik, így nem terheli a környezetet. Ezeknek az irodaszereknek köszönhetően környezetbarát módon építhet üzleti kapcsolatot vagy ajándékozhatja meg partnereit, ügyfeleit. Többféle termékhez is felhasználtuk a bambuszt, így kínálunk mutatós jegyzettömböt, gyűrűs iratgyűjtőt, tollat, stb. A logózott tolltartó, tárolódoboz, tűzőgép vagy asztali naptár szintén jó választás lehet. A Greengiving bebizonyítja, hogy a különleges és szórakoztató repiajándékok is lehetnek fenntarthatóak és környezettudatosak!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!