Bambusz pohár, bambusz kávéspohár

Gondolkodott már azon,  hogyan lehetne hogy a műanyag vagy papír egyszerhasználatos poharakat környezetbarátabb megoldásra cserélni? Mondjon búcsút a műanyag poharaknak, és ismerje meg a jövőt, ami az újrahasznosítható bambusz pohár. A bambusz természetes anyag, és a belőle készült termékeknek kellemes tapintást és letisztult külcsínyt kölcsönöz. Ezenkívül nagyon erős és biológiailag lebomló.

Ha bambuszpohárra nyomtatja egyedi logóját vagy szövegét, olyan egyedi promóciós ajándéka lehet, amely nemcsak szép és különleges, de környezetbarát is.

Filteren

Bambusz thermo pohár

  • Tól 25 Darab

Tól december 9.

3.599,10

Tól

Duplafalú fém termoszbögre bambusz borítással

  • Tól 50 Darab

Tól december 9.

4.656,90

Tól

Bambusz termosz szűrővel

  • Tól 10 Darab

Tól december 9.

4.807,40

Tól

Retulp termosz

  • Tól 48 Darab

Tól december 13.

5.151,40

Tól

Bambusz termosz filterrel

  • Tól 48 Darab

Tól december 13.

5.852,30

Tól

Bambusz termoszok és bögrék

Széles kínálatunkban olyan bambuszból készült termékeket is talál, amelyek meleg és hideg italok tárolására egyaránt  alkalmasak. Bambusz poharaink és bögréink ideálisak akár otthoni vagy irodai használatra. Szeretné melegen tartani forró italát, vagy hidegen nyári frissítőjét? Akkor a bambusz termosz az ideális választás. A termoszt használhatja munkahelyén, út közben vagy kirándulás közben.

 

Elviteles bambusz pohár, bambusz kávéspohár

Utazás közben is szívesek kávézna vagy teázna? Autóban vagy vonaton elviteles bambusz poharaink ideális választás lehetnek! Ezek a poharak bambuszrostból készülnek, amely nagyon tartós és biológiailag lebomló anyag. A bambusz gyorsan növekszik, ezért gyakran betakarítható anélkül, hogy károsítanánk a környezetet. A bambusz kávéspoharak különféle kivitelben kaphatók. Igény esetén a bambuszpohakat logózzuk, feliratozzuk, így nem csak az ügyfeleit lepheti meg hasznos és környezetbarát reklámajándékkal, de használat közben a vállalkozása logóját bárki láthatja, így promóciós célra is kiváló.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!