Bambusz termékek

 

A bambusz termékek rendkívül trendik és népszerűek a környezetbarát ajándékok piacán. Mutatós és kiválóan használható a legtöbb típusú ajándéktárgy készítéséhez (például tollak, asztali telefontöltő állomások, jegyzetfüzetek). Tartós USB pendrive-ra vagy többszörhasználatos bambuszrostból készült kávéspohárra lenne szüksége? Bátran nézzen körül és válasszon bambusz termékeink széles kínálatából! Igény esetén akár egyedi logóval, felirattal is ellátjuk a rendelt termékeket, így a logóztatással járó utánajárást is levesszük a válláról!

Bambusz jegyzetfüzetek

Az összes termék mutatása

Bambusz elektronikus eszközök

Az összes termék mutatása

Bambusz irodaszerek

Az összes termék mutatása

Bambusz textíliák

Az összes termék mutatása

Bambusz konyhai eszközök

Az összes termék mutatása

 

Bambusz termékek, bambuszból készült fenntartható repiajándék

A bambusz tökéletes alapanyag, mivel igen masszív és tartós. Nagyon gyorsan növekszik, így jóval hamarabb éri el a vágásérettséget, mint bármilyen fa. Ezen kívül nagy előnye hogy biológiailag könnyen lebomlik. Ha bambusz termékeket választ, ökológiailag felelősségteljes módon ajándékozhatja meg partnereit, ügyfeleit. A bambusz termékek nemcsak erősek és tartósak, de igazán mutatósak is, így sokféle termék készíthető belőlük. A teljesség igénye nélkül: kínálunk bambusz tollakat többféle alakban és méretben (néhány modell hegye még különleges borítással is rendelkezik, így okostelefonok képernyőjén is használható), mutatós papír, vagy fa ajándékdobozba csomagolt verzió is létezik. Néhány modellnél ceruzával téve teljessé a készletet. Természetesen még számtalan egyéb bambusz termék közül válogathat a napszemüvegektől kezdve a többszörhasználatos bambuszrost-kévéspoháron át a bambuszrost uzsonnás dobozig. Ha még ez sem volna elég, készültünk bambusz tányérokkal és poharakkal is.

 

Logózott bambusz termékek

Bambusztermékeink maximum 4 különböző színnel feliratozhatóak, logózhatóak. A logózott / feliratozott bambusz pólók például kifejezetten egyedi repiajándékok lehetnek. A tollak, ceruzák, pendrive-ok gravírozásával pedig igazán exkluzívvá tehetőek ezek a termékek. A legtöbb ügyfelünk nagy örömmel használja mutatós, gravírozott termékeinket. 

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!