Nőnapi céges ajándék ötletek 2021. január 3.

Az ideális nőnapi céges ajándékot keresi? Adunk néhány kiváló tippet, amelyek nem csak, hogy figyelemfelhívók és egyedülállóak, de garantáltan örömet okoznak majd hölgy partnereinek, kollégáinak is! Olvassa el rövid blogcikkünket a legjobb környezetbarát nőnapi ajándék tippekért!

Tovább olvasás 2 perc

Miből készültek termékeink? 2020. augusztus 16.

A Greengiving termékei a legtöbb esetben a természetben megtalálható, fenntartható anyagokból készülnek és biológiailag lebonthatók.
A leggyakrabban használt természetes anyagaink a fa, bambusz, parafa, (búza)szalma, pamut vagy juta.
Blogcikkünkben részletesen bemutatjuk ezeket.

 

Tovább olvasás 5 perc

13+1 plasztikcsökkentő tipp 2020. július 24.

Tudta, hogy évente több, mint 300 millió tonna műanyag kerül a szemétbe, ebből 5-14 millió tonna pedig a tengerekbe és óceánokba? A „Plastic-Free July”, azaz “Műanyagmentes július” mozgalom Ausztráliából indult 2011-ben, és azóta az egész világon elterjedt. És hogy mit tehet Ön? Többet, mint gondolná!

Tovább olvasás 3 perc

Mi az a Magpapír? 2020. május 25.

Nem csak papír, több, mint papír!

A magpapír egy különféle virágmagokat tartalmazó, speciális, biológiailag lebomló környezetbarát anyag, mely újrahasznosított papírból készül, tehát az előállításához nincs szükség újabb fák kivágására. 

Kiváló és különleges promóciós termék a káros műanyagból és egyéb nem újrahasznosítható anyagból készült különféle reklámajándékok, akár hagyományos esküvői ajándékok helyett! 

Tovább olvasás 3 perc

Fenntartható ajándékok a postaládában! 2020. május 4.

A koronavírus okozta járványhelyzet sajnos sarkaiból forgatta ki világunkat. Kényszerűen átalakultak szociális, vásárlási, fogyasztási és a munkát érintő szokásaink is.

Tovább olvasás 3 perc

A reklámipar környezeti hatása 2020. április 19.

A környezettel kapcsolatos egyre növekvő aggodalmak miatt a promóciós termékek iparának jövője bizonytalan. A fogyasztók már nem félnek attól, hogy maguk is aggodalmukat fejezzék ki a nagy mennyiségű hulladék keletkezése miatt és érdekelje őket, hogy adott vállalat mit tesz ennek megelőzése vagy kezelése érdekében. A tudatosság növekedésével növekszik a fenntarthatóbb áruk és szolgáltatások iránti kereslet.

Tovább olvasás 3 perc

Zöldnek lenni jó: hogyan válthat vállalkozása is zöldre? 2020. április 19.

A vállalati fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás  

A vállalati fenntarthatóság egy innovatív üzleti megközelítés, amely hosszú távú értéket teremt azzal, hogy beilleszti a zöld módszereket és technológiákat a működésébe, mind belső, mind külső szempontból.  

Tovább olvasás 5 perc

Virágzó magpapírok a Greengiving kínálatában 2020. április 17.

Forradalmi újdonság a környezetbarát reklámajándékok világában: Ismerje meg a virágzó magpapírok felhasználási lehetőségeit.

Tovább olvasás 3 perc