• 2021. szeptember 14.
  • olvasáshoz szükséges idő 5 perc

Céges karácsonyi ajándék ötletek

Tél...a legvarázslatosabb évszak, közelednek az év végi Ünnepek, mi pedig szeretnék meglepni pár kisebb-nagyobb ajándékkal mindazokat, akik fontos szerepet töltenek be Cégünk életében.

A céges költségvetésben már elkülönítettük az erre a célra szánt összeget, de minden évben fejtörést okoz, hogy milyen eredeti figyelmességgel lepjük meg az alkalmazottjainkat, partnereinket. Szeretnénk olyan ajándékot adni, mely valóban hasznos és örömet okoz, nem pedig a fiók mélyére süllyed. Mi több, környezettudatos fókuszú vállalkozások arra is figyelmet fordítanak, hogy reklámajándékaik is környezetbarát, fenntartható anyagokból készüljenek.

 

Mit gondol minderről? Ha Ön is egyetért, mi örömmel segítünk a választásban!

Az alábbi ötletekkel készültünk az ünnepekre:

 

Hideg időben

Környezetbarát textiltermékeink széles választékát kínáljuk többféle színben, stílusban és alkalomra, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt. Ilyenek például a biopamutból készült pulóvereink.

Szeles idő esetén egyedi – aszimmetrikus kialakításának köszönhetően a szél iránya szerint forduló – különleges viharernyőink tesznek igazán jó szolgálatot!

 

Meleg italokhoz

Termoszaink, bögréink között egész biztosan talál megfelelőt!

 

Finom falatokhoz

Ajánljuk bambuszból készült vágódeszkáinkat vagy evőszeköz-, és fakanál szettjeinket. Védje ruhája tisztaságát 100% pamut konyhai kötényünkkel!

 

Minőségi időtöltéshez

Egy parti Sakk, Domino, Mikado, vagy Dáma egy jó társaságban? Vagy inkább egy kirakós vagy ördöglakat egyedül? Válogasson kedvére társas-, és ügyességi játékaink közül.

Aktív időtöltéhez is van pár ötletünk: ugrókötél és frizbi! Ha úszni megy, pedig vigye magával fürdőköpenyét és törölközőjét!

 

Pihenéshez

Mit szólna egy pohár jó borhoz kellemes zene mellett? Nézze meg meg Sommelier készleteinket, poháralátéteinket és hangszóróinkat az „Otthon és életmód” kategóriában.

 

Ünnepi hangulathoz

Ajánljuk különféle virágzó ajándékainkat, mint pl. a virágzó ceruzák, vagy mini ültetőszettjeink.

Csomagja vagy ajándéka nem lehet teljes kísérőkártya nélkül. A magpapírból készült üdvözlőlap eredeti módja a karácsonyi vagy újévi jókívánságok közvetítésének. Ezt a különleges üdvözlőlapot csak helyezze nedves földbe, gondozza az útmutatónak megfelelően, és rövidesen gyönyörödhet, ahogy a papír életre kel és kicsírázik!

Ismerje meg a virágzó magpapírok felhasználási lehetőségeit blogcikkünkből!

 

És hogy a csomagolásra se legyen gondja, az ajándékozni szánt termékekhez ajánljuk parafa, juta vagy magpapír táskáink széles választékát. Hogy már a külcsín is meglepő és hasznos legyen, ne csak a beltartalom!

 

Arra is van egy különleges megoldásunk, hogyan fejezheti ki partnereinek a legbiztonságosabban, hogy gondol rájuk: Kiválasztottunk 4 olyan promóciós ajándékot, melyek garantáltan örömet szereznek ebben a bizonytalan, különös helyzetben, és még a hagyományos levélszekrényekbe is könnyedén kézbesíthetőek.

 

Környezetbarát reklámajándékainkat igénye szerint logózzuk, feliratozzuk.

 

Reméljük hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

 

Greengiving – ahol a papír életre kel!

Kövessen minket a közösségi médiában is

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről