• 2020. m醞us 4.
  • olvasáshoz szükséges idő 3 perc

Fenntartható ajándékok a postaládában!

A koronavírus okozta járványhelyzet sajnos sarkaiból forgatta ki világunkat. Kényszerűen átalakultak szociális, vásárlási, fogyasztási és a munkát érintő szokásaink is.

Akik megtehetik, otthonról dolgoznak, ezt szerencsére a technikai fejlettség is egyre inkább lehetővé teszi. Az otthoni munkavégzés tagadhatatlan előnyei mellett azonban ez sajnos együtt járhat a társas kapcsolatok leépülésével, a munka és a magánélet egybemosódásával is.

 

A vállalkozások, munkavállalók, partnerek, ügyfelek nap mint nap új kihívásokkal kell, hogy szembesüljenek, hogy a járványhelyzetben is minél inkább megőrizzék anyagi stabilitásukat, üzleti kapcsolataikat.

 

A személyes találkozások elmaradásával hogyan adhatjuk tudtukra mégis, hogy értékesek számunkra, gondolunk rájuk?

 

Mit szólnának egy figyelmességhez ebben a helyzetben? Nem kell feltétlenül nagy értékűnek lennie, éppen megfelel egy olyan különleges meglepetés, amely a címzett postaládájába is könnyen befér.

Különösen manapság, amikor minden elérhető online, a kézzelfogható ajándék igazán szép gesztust jelent.

 

Kiválasztottunk 4 olyan promóciós ajándékot, melyek garantáltan örömet szereznek ebben a bizonytalan, különös helyzetben, és még a hagyományos levélszekrényekbe is könnyedén kézbesíthetőek.

A legtöbb temékünkhöz hasonlóan ezek is igény szerint logózhatóak vagy feliratozhatóak.

 

Maximális figyelem, minimális környezeti hatás és emberi érintkezés, igazodva az új körülményekhez!

 

1. Virágmagok egyedi tasakban
 

A színpompás virágok üdítő hatással vannak lelkünkre. A kis tasakok választható dísz-, és fűszernövény virágmagokat tartalmaznak. 

 

2.  Retulp™ flaska
 

Különösen lapos, átlátszó palack színes kupakkal: igazán látványos kombináció, emellett könnyen elfér a legkisebb táskába is.  

 

3. Magpapír képeslap, borítékkal
 

A magpapír – mely 2 újrahasznosított papírréteg közé préselt virágmagokat tartalmaz - rendkívül eredeti és igazán környezetbarát promóciós ajándék, csak nedves földbe kell helyezni, és gyönyörködni a növekvő virágokban! A virágzó kapcsolatok különleges szimbóluma!

 

4. Spirál bambusz jegyzetfüzet
 
Igényes bambusz borítású, gombbal záródó jegyzetfüzet, praktikus, A/5-nél kicsit szélesebb formátumban.

 

Örömmel segítünk megtalálni a tökéletes, környezetbarát ajándékot, mely leginkább illeszkedik Vállalata arculatába!

 

A megrendelési folyamat nagyon egyszerű: megrendelheti a kívánt ajándékot a weboldalon. A logó vagy felirat feltöltése után ingyenes digitális tervet készítünk. Ennek jóváhagyása után kezdjük meg a nyomtatási munkát.  

 

Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kövessen minket a közösségi médiában is

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről