• 2021. január 3.
  • olvasáshoz szükséges idő 2 perc

Nőnapi céges ajándék ötletek

Az ideális nőnapi céges ajándékot keresi? Adunk néhány kiváló tippet, amelyek nem csak, hogy figyelemfelhívók és egyedülállóak, de garantáltan örömet okoznak majd hölgy partnereinek, kollégáinak is! Olvassa el rövid blogcikkünket a legjobb környezetbarát nőnapi ajándék tippekért!

 

Immár több, mint 100 éve, hogy a karácsonyi ünnepeket követően, hagyományosan március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot. Elterjedt szokásként ilyenkor a fiúk, férfiak többnyire virágot, édességet adnak női családtagjaiknak, rokonaiknak, munkatársaiknak, közeli ismerőseiknek.


Mi lenne, ha ezúttal valami igazán különlegessel lepné meg hölgy kollégáit, partnereit? Valami olyannal, ami a jóleső és figyelmes gesztus mellett különleges és figyelemfelhívó?


Nőnapi céges ajándék ötletként jó szívvel ajánljuk különféle virágzó ajándékainkat, melyeket még személyesebbé tehet különleges magpapír üdvözlőlapjainkkal


A magpapírra könnyű nyomtatni, többféle méretben, formában és 3 féle vastagságban kapható. Nem marad utána hulladék, a talajba kerülve biológiailag teljesen lebomlik, egyúttal a benne található magok növekedésnek indulva pompás virágokká fejlődnek.


A pandémiás időszakra tekintettel, - amikor is elmaradnak a személyes találkozások, rendezvények – is van pár ötletünk, hogyan tarthatóak mégis életben az üzleti, partneri kapcsolatok.  Kiválasztottunk 4 olyan promóciós ajándékot, melyek garantáltan örömet szereznek ebben a bizonytalan, különös helyzetben, és még a hagyományos levélszekrényekbe is könnyedén kézbesíthetőek. A blogcikk elolvasásához kattintson ide!

 

A legtöbb nőnapi ajándék termékünk egyedi logóval vagy felirattal látható el.

 

Másfajta ajándékot keres? Széles kínálatunkból munkatársunk örömmel segít Önnek az ideális nőnapi céges ajándék kiválasztásában! Írjon nekünk e-mailt, vagy hívjon minket a +36 70 436 6654-es telefonszámon!

Kövessen minket a közösségi médiában is

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről