• 2021. október 31.
  • olvasáshoz szükséges idő 3 perc

Planet Budapest 2021 - Ismerje meg magpapírjainkat!

Mivel egyre több embernek fontos a környezet védelme, és alkalmaz környezetbarát megoldásokat saját háztartásában is, elvárja, hogy a vállalkozások is hasonló lépéseket tegyenek a maguk szintjén.

 

A piacon kitűnni, cégünket a versenytársaktól megkülönböztetni sokféleképpen lehet. A vállalkozások már nem csak a profitot kell, hogy szem előtt tartsák, hanem egyre fontosabb a környezeti és társadalmi felelősségvállalás is.

 

Egyre növekvő igény van a környezetbarát üzleti ajándékokra, a hasznosság és a célközönség megfelelő megszólítása kulcsfontosságú a hatékonyság szempontjából. Az eldobott reklámajándékok egyszerűen nem érik el tervezett céljukat, illetve a hasznosnak tűnő, ámde felesleges mennyiségű termékektől is hamar megszabadulnak a partnerek / fogyasztók.

 

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy meghívást kaptunk a Külgazdasági és Külügyminisztérium által életre hívott Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozóra, mely november 30-december 5. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén.

 

A rendezvény a szakmai kiállításokon túl szórakoztató és informatív programokkal várja az érdeklődőket, az ismeretterjesztő élményközpontban például a látogatók egy képzelt jövőben találják magukat.

 

Környezetbarát reklámajándék forgalmazóként a Greengiving Hungary Kft-vel mi is izgatottan készülünk a nagy eseményre, fenntartható, újrahasznosított anyagból készült és biológiailag lebomló termékeinkkel szeretnénk egyedi, hasznos, és minőségi alternatívát kínálni a hagyományos papír- és műanyag tömegcikkek helyett, így járulva hozzá a hulladék csökkentéséhez is.

 

Különösen büszkék vagyunk, hogy igazi kuriózumként Magyarországon elsőként kezdtünk bele az ún. magpapírok (merített papír különféle virágmagokkal) nagy tételben történő forgalmazásába. A magpapírok igazi forradalmi újdonságot jelentenek a környezetbarát reklámajándékok világában, hihetetlenül univerzálisak, garantáltan figyelemfelhívóak és nagy sikert aratnak!

 

Készülhet belőlük pl. névjegykártya, üdvözlőlap, menü-és kísérőkártya, borcímke, disztasak, boríték, stb. 2 féle vastagságban elérhető, és tetszőleges formára vágható.

 

Az ültethető magpapír után nem marad hulladék, a talajba kerülve biológiailag teljesen lebomlik, egyúttal a benne található magok növekedésnek indulva pompás vagy hasznos virágokká, növényekké fejlődnek.

 

Standunkon legnépszerűbb termékeinkkel, valamint hasznos meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket! Természetesen legkülönlegesebb termékünk, a Magpapír is megtalálható lesz!

 

Látogasson el hozzánk, iratkozzon fel hírlevelünkre, és 2022. március 31-ig történő rendelése esetén 20% kedvezményt biztosítunk magpapírjaink árából! Nyűgözze le ügyfeleit és partnereit ezzel a nem mindennapi termékkel, amellyel az Ön cége is garantáltan kitűnhet a versenytársai közül!

 

Szeretettel várjuk Önt is, mi ott leszünk! Keressen minket a 39.a standnál!

 

Kövessen minket a közösségi médiában is

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről