• 2020. április 17.
  • olvasáshoz szükséges idő 3 perc

Virágzó magpapírok a Greengiving kínálatában

Forradalmi újdonság a környezetbarát reklámajándékok világában: Ismerje meg a virágzó magpapírok felhasználási lehetőségeit.

 

Környezetbarát reklámajándék forgalmazóként a Greengiving Hungary Kft. rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik, célunk az ügyfelek minél teljeskörűbb kiszolgálása. 


Fenntartható, újrahasznosított anyagból készült és biológiailag lebomló termékeink a hagyományos papír- és műanyag termékek alternatívájaként hozzájárulnak a hulladék csökkentéséhez is. 


Igazán egyedi öko terméket keres? Az ültethető magpapír termékek után nem marad hulladék, a talajba kerülve biológiailag teljesen lebomlik, egyúttal a benne található magok növekedésnek indulva pompás vagy hasznos virágokká, növényekké fejlődnek.


Papír alapú termékként a magpapír promóciós termékek hihetetlenül univerzálisak, és a vertikális piacok széles skálájához igazíthatók. Legyen szó különféle iparágakról, bármilyen típusú (pl. vállalati, esküvői) rendezvényekről, ezek a különleges termékek garantáltan figyelemfelhívóak és nagy sikert aratnak! Céges ajándékként és esküvői ajándékként egyaránt elvarázsolnak meglepő egyediségükkel.


A magpapírra könnyű nyomtatni (egyedi logóval vagy felirattal látható el), többféle méretben, formában és 2 féle vastagságban kapható, és sokféle maggal kérhető.

 

Nézzünk konkrét példákat az akár egyedi formára is szabható magpapír felhasználására a különböző piacokon (iparágakban):

 

1. Ingatlan
Egy ház alakú magpapír új ház vásárlásánál, ingatlanberuházásnál remek üzenethordozója lehet az új élethelyzetnek, az alapok lerakásának, a „gyökeresedésnek”.

 

2. Egészségügy, sport
Ültethető termékként a magpapír szimbolizálhatja valami ápolását és gondozását. Ezenkívül a növények és a természet gyakran társulnak a jólléthez, és a gyógynövény- vagy zöldségmag-papír promóciók tökéletes összhangban vannak az egészséges táplálkozással, életmóddal.

 

3. Oktatás
Függetlenül attól, hogy magpapírból készült könyvjelző, jegyzetfüzet vagy virágzó ceruza az ajándék, ezek kiválóan szimbolizálják a személyes növekedést és a fenntarthatóságot.

 

4. Technológia
Lehet, hogy a technológiai ágazat nem az első olyan vertikális piac, amely eszünkbe jutna a magpapír, vagy általában a „zöld ajándékok” kapcsán, de figyelembe véve a zöld innovációk és a cleantech megoldások egyre növekvő igényét, a környezetbarát termékek tökéletesek ezen üzenetek átadásra. A magpapír választásakor semmilyen hulladék nem marad hátra, hiszen napok alatt komposztálódik a talajban, csak a kivirágzott dísz, -gyógy- vagy fűszernövények maradnak utánuk.

 

5. Utazás és turizmus (vendéglátás)
Ha az idegenforgalomra gondolunk, a felfedezés, a természet és a növekedés kulcsfontosságú elemek, amelyek üzeneteket a magpapír természetéből adódóan magában hordozza. 


Nézzen szét weboldalunkon és válogasson magpapírjaink széles kínálatában. Logózva vagy felirattal ellátva még inkább személyre szabhatja üzenetét.

 

Ha pedig szeretne többet megtudni a magpapír használatáról, olvassa el ezt a blogcikket is, ahol részletesen bemutatjuk az ültetés lépéseit!

Kövessen minket a közösségi médiában is

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről