Energiatakarékos termékek

Fontosnak tartja, hogy óvja a környezetet és felelősséget érez a jövőért? Folyamatosan küzd egy jobb, élhetőbb környezetért? A környezettudatosság nem azt jelenti, hogy le kell mondania minden kényelemről! A Greengiving tartós energiatakarékos termékei víz-, energia- és nem utolsó sorban pénzmegtakarítást eredményeznek.

Logózott energiatakarékos termékek

Az összes termékünket kérheti egyedi logóval vagy felirattal. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összeállítottunk az Ön számára különböző ajándék dobozokat. Emellett megtalálhatóak termékeink között a zuhanytrénerek, napelemes töltők és még gumiabroncs-nyomásmérők is. A lehetőségek tárháza nyílik meg Ön előtt, ráadásul ezekkel a praktikus ajándékokkal energiát és pénzt is megtakaríthat partnereinek / ügyfeleinek.

Energiatakarékos ajándékcsomag (kicsi)

  • Tól 10 Darab

Tól november 4.

5.868,00

Tól

Digitális időzítő

  • Tól 250 Darab

Tól november 4.

6.224,40

Tól

Energy costs meter

  • Tól 10 Darab

Tól november 4.

7.635,60

Tól

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!