Energiatakarékos termékek

Fontosnak tartja, hogy óvja a környezetet és felelQsséget érez a jövQért? Folyamatosan küzd egy jobb, élhetQbb környezetért? A környezettudatosság nem azt jelenti, hogy le kell mondania minden kényelemrQl! A Greengiving tartós energiatakarékos termékei víz-, energia- és nem utolsó sorban pénzmegtakarítást eredményeznek.

Logózott energiatakarékos termékek

Az összes termékünket kérheti egyedi logóval vagy felirattal. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összeállítottunk az Ön számára különbözQ ajándék dobozokat. Emellett megtalálhatóak termékeink között a zuhanytrénerek, napelemes töltQk és még gumiabroncs-nyomásmérQk is. A lehetQségek tárháza nyílik meg Ön elQtt, ráadásul ezekkel a praktikus ajándékokkal energiát és pénzt is megtakaríthat partnereinek / ügyfeleinek.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetszQ termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!