Energiatakarékos termékek

Fontosnak tartja, hogy óvja a környezetet és felelősséget érez a jövőért? Folyamatosan küzd egy jobb, élhetőbb környezetért? A környezettudatosság nem azt jelenti, hogy le kell mondania minden kényelemről! A Greengiving tartós energiatakarékos termékei víz-, energia- és nem utolsó sorban pénzmegtakarítást eredményeznek.

Logózott energiatakarékos termékek

Az összes termékünket kérheti egyedi logóval vagy felirattal. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összeállítottunk az Ön számára különböző ajándék dobozokat. Emellett megtalálhatóak termékeink között a zuhanytrénerek, napelemes töltők és még gumiabroncs-nyomásmérők is. A lehetőségek tárháza nyílik meg Ön előtt, ráadásul ezekkel a praktikus ajándékokkal energiát és pénzt is megtakaríthat partnereinek / ügyfeleinek.

Energiatakarékos ajándékcsomag (kicsi)

Takarítson meg vizet és energiát

Tól augusztus 11.

5.868,00

Tól

Digitális időzítő

Egyedi logóval / felirattal ellátható

Tól augusztus 11.

6.224,40

Tól

Energy costs meter

Gives an insight in your energy consumption

Tól augusztus 11.

7.635,60

Tól

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!