GYIK

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a megrendeléssel, gyártással, szállítással kapcsolatban. Ha ezek között nem talált választ kérdésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@greengiving.hu emailcímen. 

 

Hogyan rendeljek?

 1. Válassza ki a kívánt terméket, állítsa be a kivánt mennyiséget, színt (ha több színbe elérhető), logózási/feliratozási igényt és színeket, majd kattintson a Kosár gombra.
 2. A Termék áttekintése fülön lehetősége van valamennyi, a Kosárba behelyezett termékekre vonatkozó megrendelését áttekinteni (szükség esetén változtatni, törölni), illetve itt van lehetőség a logóját/feliratát képfájlként feltölteni.
 3. Töltse ki személyes (cége), illetve a szállítási címre vonatkozó adatait.
 4. Válasszon fizetési módot és a kis négyzet bepipálásával fogadja el az Általános szerződési feltételekt.
 5. Tekintse át teljes megrendelését és küldje el.
 6. Amennyiben a bankkártyás (Simple Pay-el történő) fizetési módot választotta, automatikusan átírányítjuk a fizetési felületre. Ha a banki átutalásos fizetési módot válaszotta, automatikusan a köszönőoldalra irányítjuk, ahol a további teendőket olvashatja. Kérjük a válaszott fizetési mód szerint egyenlítse ki megrendelése ellenértékét.
 7. Megrendelése leadása után elektronikusan elküldjük Önnek a digitális látványtervet, melynek jóváhagyása után kezdjük meg a nyomtatási munkát.

Van minimumrendelés?

A minimum rendelési mennyiség minden egyes terméknél feltüntetésre került.A minimum kosárérték nettó 50.000 Ft, az alatt
a rendszer nem enged rendelést leadni.

 

Hogyan fizethetek?

 • Előre fizetés bankkártyával, vagy átutalással (SimplePay).
 • A számlát elektronikus formában automatikusan megküljük Önnek.
   
            

Milyen formában tölthetem fel a logómat?

 Elfogadott formátumok: Vector EPS, AI vagy magas minőségű PDF. A Pantone-színskála (PMS) alapján dolgozunk.

 

Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelésemet?

Normál szállítással (a minimum kosárérték elérését követően ingyenes) a látványterv jóváhagyását követő 10 munkanapon belül kapja kézhez megrendelését. 

Expressz szállítási mód (feláras) választása esetén a látványterv jóváhagyását követő 7 munkanapon belül. Ebben az esetben csak átutalásos fizetésre van lehetőség, mert a sürgősségi felárral a rendszer magától nem kalkulál.

Szuperexpressz szállítási mód (feláras) választása esetén a látványterv jóváhagyását követő 5 munkanapon belül. Ebben az esetben csak átutalásos fizetésre van lehetőség, mert a sürgősségi felárral a rendszer magától nem kalkulál.

Amennyiben a terméket nyomatlanul kéri, a fenti szállítási határidők átlagosan 4-5 munkanappal rövidülnek.

Egyedi, speciális igényeket tartalmazó megrendelések esetén a szállítási határidők a fentiektől eltérhetnek.

Kérdés és sürgősségi szállítás igénylése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@greengiving.hu email címen.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Normál szállítás (DPD) díja kb. 5500 Ft lenne, ezt azonban a Greengiving Hungary Kft. átvállalja Ön helyett, így Önnek INGYENES!
Expressz szállítás (FedEx) díja kb. 16.000 Ft (aktuális EUR árfolyam függvénye).

Szuperexpressz szállítás (FedEx) díja kb. 35.000 Ft (aktuális EUR árfolyam függvénye).

 

Kérhetek mintaterméket?

Amennyiben 100% biztosra szeretne menni, hogy a kívánt termék valóban megfelel az Ön igényeinek, rendeljen belőle mintadarabot (csak nyomatlanul kérhető, a mintadarabok rendelése esetén nincs minimális rendelési összeg). 

Amennyiben ezt követően a termék nagyobb mennyiségű megrendelésére is sor kerül, a minta költségét a számla végösszegéből jóváírjuk.