Logózott tartós irodai kellékek

A tartós irodai kellékek igen keresettek és közkedvelt repiajándékok, hiszen napi szinten használhatóak. Sok esetben egy tárgyalás vagy üzlet megkötése is íróasztalánál zajlik, így az ott elhelyezett, logózott termékek mindig szem előtt vannak. Az Ön logójával, honlapcímével és / vagy telefonszámával  ellátott tartós irodai kellékek segítségével új kapcsolatokra, vevőkre, partnerekre tehet szert.

A Greengivinggel könnyen logóztathatja  kiválasztott termékeit. Velünk mindenki számára egyszerűen hangsúlyozhatja, hogy mindent megtesz a fenntarthatóság és környezetvédelem érdekében. Mivel irodai termékeink természetes és / vagy újrahasznosított anyagból készülnek, erős és tartós ajándékok, melyek a környezetet sem terhelik.

Jegyzetfüzet, jegyzettömb

Az összes termék mutatása

Környezettudatos iroda

Az összes termék mutatása

Bambook jegyzetfüzet bambuszból

Az összes termék mutatása

Töltők és hangszórók

Az összes termék mutatása

Jegyzettömbök, íróasztali könyöklők, alátétek

Az összes termék mutatása

Öntapadós jegyzettömb

Az összes termék mutatása

Logózott pendrive, USB

Az összes termék mutatása

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!