Logózott tartós irodai kellékek

A tartós irodai kellékek igen keresettek és közkedvelt repiajándékok, hiszen napi szinten használhatóak. Sok esetben egy tárgyalás vagy üzlet megkötése is íróasztalánál zajlik, így az ott elhelyezett, logózott termékek mindig szem elQtt vannak. Az Ön logójával, honlapcímével és / vagy telefonszámával  ellátott tartós irodai kellékek segítségével új kapcsolatokra, vevQkre, partnerekre tehet szert.
 

A Greengivinggel könnyen logóztathatja  kiválasztott termékeit. Velünk mindenki számára egyszerqen hangsúlyozhatja, hogy mindent megtesz a fenntarthatóság és környezetvédelem érdekében. Mivel irodai termékeink természetes és / vagy újrahasznosított anyagból készülnek, erQs és tartós ajándékok, melyek a környezetet sem terhelik.

Környezettudatos iroda

Az összes termék mutatása

Jegyzetfüzet, jegyzettömb

Az összes termék mutatása

Logózott pendrive

Az összes termék mutatása

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetszQ termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!