Környezetbarát kulacs

A legnépszerűkörnyezetbarát kulacs típusok a Retulp™ palackok és a sport palackok. A Retulp™ palackok kiváló kialakításúak, könnyen (újra) használhatók, és több változatban kaphatók, mint például duplafalú termosz palackok és „normál” egyfalú palackok. A programjuk keretében minden eladott palack után a palack űrtartalma 1000-szeresének megfelelő mennyiségű tiszta ivóvizet adományoznak a fejlődő országok számára. így amikor Retulp™ palackokat vásárol céges reklámajándéknak, egyszerre hírdetheti vállakozását hatékony és környezetbarát módon, és vehet részt ebben a nagyszerű kezdeményezésben!

Duplafalú bambusz termosz fogantyúval

  • Tól 10 Darab

Tól október 17.

4.576,50

Tól

 

Újrahasználható, környezetbarát kulacs

A fenti típusokon kívül forgalmazunk (rozsdamentes acélból készült) termosz palackokat és különféle vizeskulacsokat, melyek sporthoz vagy utazáshoz tökéletes választás lehetnek. Kulacsaink, termoszaink hosszú ideig, többször is használhatóak és így kiváltják a PET palackok használatát.

Környezettudatosan gondolkodik és ezt a külvilág felé is jelezni szeretné? A Greengiving.hu környezetbarát reklámajándékai ideális választást jelentenek!

 

Logózott  környezetbarát kulacs

Hasonlóan a Greengiving összes többi termékéhez, a vizespalackok is egyedi igény szerint logózhatóak vagy feliratozhatóak. A legtöbb esetben ez akár négy színben is lehetséges. A nyomtatáshoz kapcsolódó információk termékenként vannak feltüntetve.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!