Logózott, környezetbarát termosz

Az italokat nyáron hűvösen és télen melegen tartja. Az egyedi kialakításnak és a tartós anyagoknak köszönhetően termosz palackjaink garantáltan évekig tartanak! Ezekre a palackokra nyomtatva fenntartható és környezetbarát módon hírdetheti válallkozását.

Filteren

Bambusz termosz filterrel

bambusz és rozsdamentes acél, 400 ml

Tól szeptember 28.

4.327,20

Tól

Retulp™ Fusion duplafalú palack, 500 ml

Rozsdamentes acél és bambusz, fekete-fehér

Tól szeptember 28.

4.132,80

Tól

Retulp™ duplafalú termosz 500 ml

Rozsdamentes acél, fekete-fehér

Tól szeptember 28.

3.243,60

Tól

2GO duplafalú termoszbögre, 350 ml

Rozsdamentes acél, BPA mentes

Tól szeptember 28.

3.546,00

Tól

Retulp™ duplafalú termosz teaszűrővel, 300 ml

Rozsdamentes acél, több színben

Tól szeptember 28.

4.042,80

Tól

Retulp™ duplafalú termosz, 500 ml

Rozsdamentes acél, fém kupakkal

Tól szeptember 28.

4.503,60

Tól

 

Környezetbarát logózott termoszok

A logóval vagy felirattal ellátott környezetbarát vizespalackok új lendületet adnak vállalkozásának! Az (újrahasznosított) rozsdamentes acélból készült termoszok egyaránt alkalmasak az italok hidegen és melegen tartására is. Termosz palackjaink és poharaink ideálisak utazáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz. Például a szivárgásmentes to-go pohár, amely biológiailag lebomló anyagból készült, tartós és praktikus ajándék, logózva pedig nagyszerű hirdetési felület egyben.

 

Logózott tartós hőszigetelt palackok

Logózható, feliratozható termoszokat keres? Nálunk jó helyen jár! Hőszigetelt palackjainkra 1-4 színben, különböző elrendezésben nyomathat. A digitális nyomtatás a legtöbb palack esetében lehetővé teszi akár a több színnel történő logózást vagy feliratozást, mindezt természetesen kitűnő minőségben!  Igy válnak a termoszok, kulacsok nagyszerű, környezetbarát reklámajándékká, hatékonyan hírdetve az Ön válallkozását. 

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!