Környezetbarát toll

Az Ön logójával, felirataival nyomtatott tollak elsőrangú céges ajándékok! A Greengivingnél az általunk kínált összes toll típust elláthatja logóval és / vagy egyedi felirattal. A Greengiving jelszavai: tartós, rugalmas, gyors, környezetbarát. A választékban található összes toll tartós, újrahasznosított vagy környezetbarát anyagból készül.

Logózott tollak

A környezetbarát tollak, amelyeket logóztathat / feliratoztathat a Greengiving.hu oldalon, biológiailag lebomló anyagból készülnek. Olyan alapanyagok felhasználásával, mint kukoricaliszt, karton, fa, bambusz vagy újrahasznosított csomagolóanyag. Az emberek 80% -a használ napi szinten golyóstollat. Ez előnyös, hiszen az Ön logójával ellátott tollakat a partnerei / ügyfelei napi szinten használják, ami remek promóciós lehetőség az Ön számára! Ezért válasszon az általunk kínált tollak széles kínálatából, és bízza ránk a környezetbarát nyomtatás feladatát!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!