Különleges formájú magpapír termékek

Természetesen bármilyen alakú vagy méretű papír megrendelésére lehetősége van. A Greengiving nem csupán a magpapírt nyomtathatja az Ön számára, hanem az elkészült terméket olyan formára vágjuk, amilyenre Ön szeretné! Nem szokványos, téglalap alakú névjegykártyát keres? Vagy valami szezonálisra gondolt, mint például húsvéti nyuszi vagy a Mikulás? Egy bizonyos típusú autót szeretne megformázni, vagy éppen egy pillangót? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő opciót. Természetesen mi is szívesen elvállaljuk a nyomtatást az egyedi formájú magpapír termékekre is.

FONTOS! Kizárólag tintasugaras nyomtatóval nyomtasson üres magpapírra, amennyiben a nyomtatást Ön szeretné elvégezni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

Filteren

Magpapír poháralátét - 200 gr./m2

 • Tól 250 Darab

Tól febru疵 9.

223,60

Tól

Magpapír kilincsre akasztható tábla

 • Tól 500 Darab

Tól febru疵 9.

326,80

Tól

Magpapír naptár A/6

 • Tól 100 Darab

Tól febru疵 14.

2.339,20

Tól

Magpapír asztali naptár

 • Tól 100 Darab

Tól febru疵 14.

4.274,20

Tól

Névjegykártya magpapírból

 • Tól 250 Darab

Tól febru疵 9.

215,-

Tól

Magpapír könyvjelző, 200 gr./m2

 • Tól 100 Darab

Tól febru疵 9.

275,20

Tól

Karácsonyfa formájú magpapír - 200gr./m2

 • Tól 500 Darab

Tól febru疵 9.

391,30

Tól

Konfetti doboz

 • Tól 500 Darab

Tól febru疵 17.

537,50

Tól

Különleges formájú magpapír - 80gr./m2

 • Tól 2500 Darab

Tól febru疵 24.

576,20

Tól

Jegyzettömb magpapír borítással

 • Tól 50 Darab

Tól febru疵 10.

864,30

Tól

Jegyzet szett magpapír borítással

 • Tól 50 Darab

Tól febru疵 10.

1.032,-

Tól

Magpapír tépőnaptár

 • Tól 100 Darab

Tól febru疵 14.

2.812,20

Tól

Mi is az a magpapír?

A magpapír két vékony réteg papírból áll, közéjük a gyártási folyamat során virágmagok kerülnek. A magpapírra tetszése szerint nyomtathat bármit, vagy nekünk elküldve a kívánt szüveget / logót mi is szívesen elkészítjük a nyomatot. Ön nem csak információt nyújt partnereinek / ügyfeleinek ilyen módon, hanem üde, nyári virágmagok keverékével is megajándékozza őket. Az emberek szeretik a virágokat! És Ön?

 

A vékony magpapíron (80gr./m2) kívül vastagabb magpapírt is rendelhet (+/- 200gr./m2). Ez a papír ideális üdvözlőlapok, névjegykártyák, borítékok, ajándékzacskók és könyvjelzők számára. Emellett a magpapír minden kívánt formában szállítható, akár előre nyomtatva is.

 

Hogyan "műkodik" a magpapír?

Ott áll egy darab magpapírral a kezében. Most adta oda az ügyfeleknek / partnerének, és mindenféle kérdésekkel bombázzák, amelyekre nem tud válaszolni. Vagy éppen Ön kapott egy ilyen papírra nyomtatott üzleti anyagot partnertől és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon szép ötlet, de nem tudja mit kezdjen vele? Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a magpapírja virágba boruljon. Olvassa el a cikket itt.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!