Logózott papírtáska

Környezetbarát papírtáskák logózva / feliratozva a Greengivingnél! A papírtáskák újrahasznosított papírból készülnek. A gondos kivitelnekl és a táskák extra erős anyagának köszönhetően egyre több ügyfél választja a Greengivinget. 1, 2, 3 vagy 4 színben vagy teljesen színes nyomtatásban tehetőek egyedivé.

Papírtáska lapos füllel

Az összes termék mutatása

Papírtáska sodrott füllel

Az összes termék mutatása

Papírtáska - gyors kiszállítással

Az összes termék mutatása

Olcsó papírtáskák logózva

Akár logózva akár anélkül keres jó minőségű papírtáskát, a Greengiving kínálatában garantáltan megtalálja amit szeretne!Újrahasznosított papírtáskáinkat kérheti logózva, fotóval vagy személyes felirattal ellátva. A Greengiving papírtáskák kiváló minõségét és versenyképes árát saját beszállítói hálózatunk, illetve nyomdaipari kapacitásunk garantálja. A papírtáskák tökéletes választás lehetnek marketingtevékenységéhez.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!