Logózott pendrive

Az öko pendriveok nemcsak praktikusak, de környezetbarátok is. Még manapság is több millió ember használ pendrive-ot rendszeresen, még azzal együtt is, hogy egyre többen állnak át a felhőben történő adattárolásra. A Greengiving USB pendrive-jai újrahasznosított műanyagból, kartonból, fából, nbambuszból vagy egyéb biológiailag lebomló anyagból készülnek. Az eredmény: egy környezetbarát és tartós termék, mely egyedi és vonzó ajándék. Ebben hiszünk és ezért teszünk a Greengivingnél.

Filteren
Új

Újrahasznosított karton pendrive

16GB, tokból kifordítható, dobozban

Tól október 5.

1.857,60

Tól

Új

Henger alakú újrahasznosított karton pendrive

16GB, dobozban

Tól október 5.

1.857,60

Tól

USB, FSC fa tokkal

2 GB

Tól október 4.

1.983,60

Tól

 

Logózott pendrive - ami ráadásul környezetbarát is!

Az USB pendrive-ok alkalmasak ajándék- vagy promóciós cikknek, logózásuk akár egyszerre 4 színben lehetséges. Ha szeretné, akár gravírozzuk is Önnek lézeres technológia segítségével. Ha a hagyományos nyomtatás mellett dönt, akkor a kívánt színt is kiválaszthatja. Ha gravírozást választja, akkor a fa természetes színe lesz az alapszín, melybe feketével gravírozzuk a kívánt szöveget / logót.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!