Logózott pendrive, USB

 

Az öko pendriveok nemcsak praktikusak, de környezetbarátok is. Még manapság is több millió ember használ pendrive-ot rendszeresen, még azzal együtt is, hogy egyre többen állnak át a felhőben történő adattárolásra. A Greengiving USB pendrive-jai újrahasznosított műanyagból, kartonból, fából, nbambuszból vagy egyéb biológiailag lebomló anyagból készülnek. Az eredmény: egy környezetbarát és tartós termék, mely egyedi és vonzó ajándék. Ebben hiszünk és ezért teszünk a Greengivingnél.

 

Logózott pendrive - ami ráadásul környezetbarát is!

Az USB pendrive-ok alkalmasak ajándék- vagy promóciós cikknek, logózásuk akár egyszerre 4 színben lehetséges. Ha szeretné, akár gravírozzuk is Önnek lézeres technológia segítségével. Ha a hagyományos nyomtatás mellett dönt, akkor a kívánt színt is kiválaszthatja. Ha gravírozást választja, akkor a fa természetes színe lesz az alapszín, melybe feketével gravírozzuk a kívánt szöveget / logót.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!