Magpapír borítékok

Különleges borítékot keres? Válassza a magpapírból készült Greengiving borítékokat! A magpapír borítékok 200gr./m2 újrahasznosított papírból készülnek, 2 vékony papírréteg, köztük gyárilag virágmagokkal. A borítékok az Ön igénye szerint logózhatóak, egyedi felirattal vagy szlogennel elláthatóak. A magpapír borítékok 2 szabvány méretben kaphatóak: A6 (114 x 162 mm) és A5 (156 x 220 mm). Más méretre van szüksége? Érdeklődjön!

FONTOS! Kizárólag tintasugaras nyomtatóval nyomtasson üres magpapírra, amennyiben a nyomtatást Ön szeretné elvégezni, mert a lézernyomtatók hője károsítja a magokat, így azok csírázási aránya jelentősen romlik!

Filteren

Magpapír boríték EA6, nyomatlan

  • Tól 250 Darab

Tól febru疵 14.

326,80

Tól

Magpapír boríték EA5, nyomatlan

  • Tól 250 Darab

Tól febru疵 9.

722,40

Tól

Magpapír boríték Dl

  • Tól 250 Darab

Tól febru疵 17.

412,80

Tól

Magpapír kártya A/5

  • Tól 100 Darab

Tól febru疵 9.

537,50

Tól

Magpapír képeslap A6 - 200gr./m2, borítékkal

  • Tól 100 Darab

Tól febru疵 9.

812,70

Tól

Magpapír kártya

  • Tól 100 Darab

Tól febru疵 9.

748,20

Tól

Magpapír boríték 210 x 210 cm

  • Tól 250 Darab

Tól febru疵 14.

752,50

Tól

Mi is az a magpapír?

A magpapír két vékony réteg papírból áll, közéjük a gyártási folyamat során virágmagok kerülnek. A magpapírra tetszése szerint nyomtathat bármit, vagy nekünk elküldve a kívánt szüveget / logót mi is szívesen elkészítjük a nyomatot. Ön nem csak információt nyújt partnereinek / ügyfeleinek ilyen módon, hanem üde, nyári virágmagok keverékével is megajándékozza őket. Az emberek szeretik a virágokat! És Ön?

 

A vékony magpapíron (80gr./m2) kívül vastagabb magpapírt is rendelhet (+/- 200gr./m2). Ez a papír ideális üdvözlőlapok, névjegykártyák, borítékok, ajándékzacskók és könyvjelzők számára. Emellett a magpapír minden kívánt formában szállítható, akár előre nyomtatva is.

 

Hogyan "működik" a magpapír?

Ott áll egy darab magpapírral a kezében. Most adta oda az ügyfeleknek / partnerének, és mindenféle kérdésekkel bombázzák, amelyekre nem tud válaszolni? Vagy éppen Ön kapott egy ilyen papírra nyomtatott üzleti anyagot partnertől és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon szép ötlet, de nem tudja mit kezdjen vele? Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a magpapírja virágba boruljon. Olvassa el a cikket itt.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!