Magpapír

Az az egyedi nyomtatott papír, amely folyamatosan emlékezteti a megajándékozottat arra, akitől kapta, nem más, mint a Greengiving magpapírja. Egyedülálló termék, amellyel könnyen kitűnhet a tömegből, ugyanakkor maradandó nyomot hagy mind partnereiben, mind ügyfeleiben. A magpapírra könnyű nyomtatni, különféle méretekben és többféle magkeverékkel kapható. Fenntartható és virágzó lehetőség arra, hogy valóban felhívja magára célcsoportja / partnerei figyelmét!

Sztenderd méretű magpapírok A3/A4/A5/A6/A7

Az összes termék mutatása

A5, A6 méretű magpapír üdvözlőlapok

Az összes termék mutatása

Üres magpapírok (nyomtatás nélkül)

Az összes termék mutatása

Különleges formájú magpapír termékek

Az összes termék mutatása

Magpapír borítékok

Az összes termék mutatása

Ajándéktasak magpapírból

Az összes termék mutatása

Nyomtatás magpapírra

A Greengiving magpapírja személyre szabható. A kért színekkel, a kívánt méretben, választott magkeverékkel, egyedi tartalommal nyomtatjuk. A magpapírra történő nyomtatás a Greengiving segítségével egyszerűen elvégezhető. Miután megküldte nekünk szöveget és / vagy grafikákat, a továbbiakról mi gondoskodunk. Biztos lehet abban, hogy szórólapja virágzó üzleti kapcsolatokkal hálálja meg a gondoskodást.

 

Hogyan "működik" a magpapír?

Ott áll egy darab magpapírral a kezében. Most adta oda az ügyfeleknek / partnerének, és mindenféle kérdésekkel bombázzák, amelyekre nem tud válaszolni. Vagy esetleg Ön kapott egy ilyen papírra nyomtatott üzleti anyagot partnertől és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon szép ötlet, de nem tudja mit kezdjen vele? Nem probléma, mi segítünk abban, hogy pontosan mit kell tennie ahhoz, hogy a magpapírja virágba boruljon. Olvassa el a cikket itt.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!