Öko USB pendrive-ok

Az Öko USB pendrive-ok nemcsak praktikusak, de környezetbarátok is. Még manapság is több millió ember használ pendrive-ot rendszeresen, még azzal együtt is, hogy egyre többen állnak át a felhőben történő adattárolásra. A Greengiving USB pendrive-jai újrahasznosított műanyagból, kartonból, fából, nbambuszból vagy egyéb biológiailag lebomló anyagból készülnek. Az eredmény: egy környezetbarát és tartós termék, mely egyedi és vonzó ajándék. Ebben hiszünk és ezért teszünk a Greengivingnél.

Filteren
Új

Újrahasznosított karton pendrive

16GB, tokból kifordítható, dobozban

Tól december 15.

1.857,60

Tól

Új

Henger alakú újrahasznosított karton pendrive

16GB, dobozban

Tól december 15.

1.857,60

Tól

USB, FSC fa tokkal

2 GB

Tól december 14.

1.983,60

Tól

 

Logózott öko pendrive-ok

Az USB pendrive-ok alkalmasak ajándék- vagy promóciós cikknek, logózásuk akár egyszerre 4 színben lehetséges. Ha szeretné, akár gravírozzuk is Önnek lézeres technológia segítségével. Ha a hagyományos nyomtatás mellett dönt, akkor a kívánt színt is kiválaszthatja. Ha gravírozást választja, akkor a fa természetes színe lesz az alapszín, melybe feketével gravírozzuk a kívánt szöveget / logót.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!