Olcsó pamut bevásárlótáska

Olcsón szeretne pamut táskákat logóztatni / feliratoztatni? Akkor jó helyen jár nálunk, a Greengivingnél! Sok éves tapasztalatunknak, saját beszerző és nyomdai létesítményeinknek köszönhetően versenyképes áron juthat egyedi termékeinkhez. A táskák jó minőségének és a versenyképes árnak köszönhetően egyre több ügyfél választja a Greengivinget.

Filteren

Kis méretű vászontáska

Többféle színben

Tól augusztus 11.

205,20

Tól

Népszerű

Pamut bevásárlótáska hosszú fülekkel, 155 gr

155 gr, logózható

Tól augusztus 11.

262,80

Tól

Pamut bevásárlótáska rövid füllel (155 g/m²)

155 g/m² logózható

Tól augusztus 11.

262,80

Tól

Olcsó logózott pamut bevásárlótáska

A Greengiving.hu, mind nyomtatott mind nyomat nélküli változatban széles választékban kínál öko-pamut táskákat. Igény szerint ellátjuk a megrendelt termékét logójával, fotójával vagy személyes szlogenjével. Különösen jó minőség, megfizethető áron. A pamut táskák tökéletes reklámajándékok lehetnek cége számára! Egyedi logózás / nyomtatás 50 db-tól lehetséges!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!