Olcsó pamut bevásárlótáska

Olcsón szeretne pamut táskákat logóztatni / feliratoztatni? Akkor jó helyen jár nálunk, a Greengivingnél! Sok éves tapasztalatunknak, saját beszerző és nyomdai létesítményeinknek köszönhetően versenyképes áron juthat egyedi termékeinkhez. A táskák jó minőségének és a versenyképes árnak köszönhetően egyre több ügyfél választja a Greengivinget.

Filteren

Kis méretű vászontáska

  • Tól 100 Darab
  • 9 színben kapható

Tól november 4.

205,20

Tól

Népszerű

Pamut bevásárlótáska hosszú fülekkel, 155 gr

  • Tól 100 Darab

Tól november 4.

262,80

Tól

Pamut bevásárlótáska rövid füllel (155 g/m²)

  • Tól 100 Darab

Tól november 4.

262,80

Tól

Olcsó logózott pamut bevásárlótáska

A Greengiving.hu, mind nyomtatott mind nyomat nélküli változatban széles választékban kínál öko-pamut táskákat. Igény szerint ellátjuk a megrendelt termékét logójával, fotójával vagy személyes szlogenjével. Különösen jó minőség, megfizethető áron. A pamut táskák tökéletes reklámajándékok lehetnek cége számára! Egyedi logózás / nyomtatás 50 db-tól lehetséges!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!