Papírtáska - gyors kiszállítással

Gyors szállításra van szüksége egy kiállításhoz vagy cége számára fontos eseményre? A Greengivinggel ez megoldható. A papírtáskák többségét 6-7 nappal a rendelés visszaigazolásának megküldése után már tudjuk is szállítani. A papírtáskák lapos vagy sodrott füllel, különféle méretekben kaphatók. Egyre több ügyfél választja a Greengivinget a gondos kivitel, az erős fogantyúk és az extra minőség miatt. A papírzacskókat igény esetén logójával / promóciós feliratával és / vagy fotójával ellátva szállítjuk.

Filteren
Népszerű

Papírtáska, közepes

lapos füles, 26 x 12 x 35cm, natúr és fehér színekben

Tól szeptember 29.

216,00

Tól

Papírtáska, nagy

lapos füles, 32 x 17 x 43 cm, natúr és fehér színekben

Tól szeptember 29.

136,80

Tól

Papírtáska, kicsi

lapos füles, 22 x 10 x 28 cm, natúr és fehér színekben

Tól szeptember 29.

205,20

Tól

 

Papírtáskák már 100 darabtól

Akár logózva akár anélkül keres jó minőségű papírtáskát, a Greengiving kínálatában garantáltan megtalálja amit szeretne!Újrahasznosított papírtáskáinkat kérheti logózva, fotóval vagy személyes felirattal ellátva. A Greengiving papírtáskák kiváló minõségét és versenyképes árát saját beszállítói hálózatunk, illetve nyomdaipari kapacitásunk garantálja. A papírtáskák tökéletes választás lehetnek marketingtevékenységéhez.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!