Papírtáska sodrott füllel

Rendeljen sodrott füllel ellátott papírtáskát a Greengivingtől! A sodrott fogantyúval ellátott papírzsákok 100 darabtól érhetők el, igény esetén logózva, feliratozva. A táskák tökéletesen felhasználhatók promóciós tevékenysége során, de a műanyag zacskó kiváltására is alkalmasak. Az alacsonyabb rendelési mennyiség miatt kisebb vállalkozások számára is tökéletes választás!

Filteren
Új

Papírtáska, italos

Sodrott füles, natúr színben

Tól október 5.

104,40

Tól

Papír bevásárlótáska | közepes

Sodrott füllel | 35 x 29 x 14 cm

Tól október 5.

151,20

Tól

Papírtáska, kicsi

Sodrott füles, 18 x 7 x 21 cm, natúr és fehér színekben

Tól október 4.

241,20

Tól

Papírtáska, közepes

Sodrott füles, 26x12x35 cm, natúr és fehér színekben

Tól október 4.

262,80

Tól

Papírtáska, nagy

Sodrott füles, 32x12x40cm, natúr és fehér színekben

Tól október 5.

270,00

Tól

Papírtáskák már 100 darabtól

Akár logózva akár anélkül keres jó minőségű papírtáskát, a Greengiving kínálatában garantáltan megtalálja amit szeretne!Újrahasznosított papírtáskáinkat kérheti logózva, fotóval vagy személyes felirattal ellátva. A Greengiving papírtáskák kiváló minõségét és versenyképes árát saját beszállítói hálózatunk, illetve nyomdaipari kapacitásunk garantálja. A papírtáskák tökéletes választás lehetnek marketingtevékenységéhez.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!