Retulp™ termoszok és palackok

Szemet gyönyörködtető dizájn, környezetkímélő anyagok felhasználása és jótékony célú adományozás egyszerre? A Retulp™ palackjaival mindez lehetséges! A program keretében minden eladott palack után a palack űrtartalma 1000-szeresének megfelelő mennyiségű tiszta ivóvizet adományoznak a fejlődő országok számára. így amikor Retulp™ palackokat vásárol céges reklámajándékként, egyszerre hírdetheti vállakozását hatékony és környezetbarát módon, és vehet részt ebben a nagyszerű kezdeményezésben!

Filteren

Retulp™ duplafalú termosz teaszűrővel, 300 ml

  • 14 színben kapható

Tól november 8.

4.042,80

Tól

Retulp™ Urban palack, 500 ml

  • 9 színben kapható

Tól november 8.

2.858,40

Tól

Retulp™ Fusion palack, 500 ml

Rozsdamentes acél, fekete-fehér

Tól november 8.

2.858,40

Tól

Retulp™ palack, 600 ml

Rozsdamentes acél, fekete-fehér

Tól november 8.

2.869,20

Tól

Retulp™ duplafalú termosz 500 ml

  • Tól 48 Darab

Tól november 8.

3.243,60

Tól

Retulp™ Urban palack, 750 ml

  • 6 színben kapható

Tól november 8.

3.556,80

Tól

Retulp™ Fusion duplafalú palack, 500 ml

  • Tól 48 Darab

Tól november 8.

4.132,80

Tól

Bambusz termosz filterrel

  • Tól 48 Darab

Tól november 8.

4.327,20

Tól

Retulp™ duplafalú termosz, 500 ml

  • Tól 48 Darab
  • 3 színben kapható

Tól november 8.

4.503,60

Tól

 

Retulp™ rozsdamentes acél vizespalackok

A Retulp™ újrahasznosítható, tartós rozsdamentes acélból készült palackokat dobott piacra a műanyagterhelés csökkentése és az újrafelhasználás ösztönzése érdekében. Ezenkívül a Retulp™ tiszta ivóvizet biztosít a harmadik világ országainak. Az általuk kifejlesztett speciális készülék segítségével nyomon követhető, hogy hány liter vizet használnak fel. A Retulp™ praktikus termoszai és palackjai vásárlásával Ön is támogathatja ezt a nagyszerű kezdeményezést.

 

Logózott rozsdamentes acél vizespalackok

Az összes Retulp™ termék környezetbarát anyagokból készül, és természetesen BPA-mentesek. A termoszok és a vizes palackok (részben) újrahasznosított rozsdamentes acélból készülnek, és szintén könnyen újrahasznosíthatóak. Kiváló céges reklámajándék egyedi igények szerint logózva vagy feliratozva a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében. Mindenki számára nyerő helyzet!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!