Greengiving – környezetbarát promóciós termékek és reklámajándékok, egyedi igények szerint 

 

 

 

A környezetvédelmi kérdések tagadhatatlanul egyre nagyobb visszhangot kapnak világunkban, melyek mellett felelős cég nem mehet el szó nélkül. A piacon kitűnni, cégünket a versenytársaktól megkülönböztetni sokféleképpen lehet. A vállalkozások már nem csak a profitot kell, hogy szem előtt tartsák, hanem egyre fontosabb a környezetii és társadalmi felelősségvállalás is. 

 

Mi ehhez nyújtunk segítséget! 

 

Rendeljen tőlünk környezetbarát reklámajándékokat, és garantáltan felfigyelnek Önre! 

A tágabb környezetünkért érzett felelősségvállalás és a vállalkozószellem találkozásából született meg a Greengiving Hungary Kft, mely mögött egy  - az európai piacon több, mint 10 éve jelen levő, tapasztalt, dinamikusan fejlődő nyugat-európai cég áll. 

 

A Greengiving hitvallása: 

  • Termékeink gyártása során nem történik gyermekmunka igénybevétele 

  • Valamennyi termékünk újrahasznosított anyagból készült 

  • Valamennyi termékünk fenntartható és környezetbarát 

  • Valamennyi termékünk BPA-mentes (azaz nem tartalmaz a szervezetre káros műanyagot 

  • Termékeink szállítása során kiemelt figyelmet fordítunk a környezet lehető legkisebb mértékű terhelésére 

A Greengiving Hungary Kft környezetbarát promóciós termékek és reklámajándékok széles választékát kínálja, a megrendelő egyedi igényeire szabva. Különösen büszkék vagyunk, hogy igazi kuriózumként Magyarországon elsőként kínálunk lehetőséget az ún. magpapírok (merített papír különféle virágmagokkal) nagy tételben történő megrendelésére, így nyújtva fantasztikus lehetőséget az Ön vállalkozása számára, hogy igazán modern, egyedi módon mutathassa be szolgáltatását / termékkínálatát a partnereinek / ügyfeleinek. Mindemellett a kínálatunkban található termékek használatával a külvilág felé is hangsúlyozhatja a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. 

Legtöbb termékünk a megrendelő kívánsága szerint logózható, illetve egyedi feliratozásra is lehetőség van. Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket kínáljunk, melyek nemcsak személyre szabhatóak, hasznosak és ötletesek, hanem a környezetet sem szennyezik, hiszen biológiailag lebomló és/vagy újrahasznosított anyagokból készülnek. 

Forduljon bizalommal hozzánk akár különleges igényekkel is, mi mindent megteszünk az Ön elégedettségéért. 

Nézzen szét weboldalunkon, és válogasson kedvére termékeink között. 

Ha esetleg nem találná meg amit keres, lépjen velünk kapcsolatba, és - amennyiben módunkban áll - az Ön által kért terméket is igyekszünk beszerezni.