Színes pamut bevásárlótáska

Szeretné saját logóját / reklámszövegét / fényképét céges repiajándékára nyomtatni? Már rendelkezik színes logóval, illetve reklámszöveggel? A Greengiving egyike azon kevés cégeknek Magyarországon, amely színes pamut bevásárlótáskákra nyomtat. A professzionális nyomtatókkal rendelkező, újonan kifejlesztett nyomtatási technikának köszönhetően most színes és ekrü pamut táskákat nyomtathatunk színesben. Legyen fénykép, dizájn vagy szlogen, szinte minden lehetséges!

Filteren
Népszerű

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 50 Darab

Tól október 17.

356,40

Tól

Pamut hátizsák 140 g/m2

  • Tól 50 Darab

449,55

Tól

Pamut bevásárlótáska hosszú fülekkel, 140 gr/m2

  • Tól 50 Darab
  • 10 színben kapható

Tól október 19.

449,55

Tól

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 50 Darab

473,85

Tól

Teljesen színesben nyomtatható vászon táska

  • Tól 50 Darab

Tól október 17.

773,55

Tól

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 100 Darab

Tól november 29.

1.806,30

Tól

Logózott Színes pamut bevásárlótáskák már 50 darabtól

Ön a megfelelő helyen van a Greengivingnél, ha színes, környezetbarát pamut táskákhoz színes nyomatot szeretne. Egyedi logózás / feliratozás már 50 darabtól. A professzionális nyomtatókkal rendelkező, újonan kifejlesztett nyomtatási technikának köszönhetően most színes és ekrü pamut táskákat nyomtathatunk színesben. Legyen fénykép, dizájn vagy szlogen, szinte minden lehetséges! Ezt az extra erős, jó minőséget ráadásul kiváló áron szerezheti meg. Annak érdekében, hogy kisebb cégek számára is elérhető legyen, 50 darabra csökkentettük a minimum rendelési mennyiséget!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!