Színes pamut bevásárlótáska

Szeretné saját logóját / reklámszövegét / fényképét céges repiajándékára nyomtatni? Már rendelkezik színes logóval, illetve reklámszöveggel? A Greengiving egyike azon kevés cégeknek Magyarországon, amely színes pamut bevásárlótáskákra nyomtat. A professzionális nyomtatókkal rendelkezQ, újonan kifejlesztett nyomtatási technikának köszönhetQen most színes és ekrü pamut táskákat nyomtathatunk színesben. Legyen fénykép, dizájn vagy szlogen, szinte minden lehetséges!

Filteren
Népszerű

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 25 Darab

Tól május 24.

668,80

Tól

Pamut hátizsák 140 g/m2

  • Tól 25 Darab

Tól május 20.

680,20

Tól

Teljesen színesben nyomtatható vászon táska

  • Tól 25 Darab

Tól május 20.

497,80

Tól

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 25 Darab

710,60

Tól

Teljesen színesben nyomtatható bevásárlótáska, nagy méret

  • Tól 25 Darab

Tól május 20.

1.159,00

Tól

Teljesen színesben nyomtatható pamut táska

  • Tól 50 Darab

Tól július 8.

1.250,20

Tól

Pamut bevásárlótáska hosszú fülekkel, 140 gr/m2

  • Tól 25 Darab
  • 4 színben kapható

Tól május 20.

1.257,80

Tól

Logózott Színes pamut bevásárlótáskák már 50 darabtól

Ön a megfelelQ helyen van a Greengivingnél, ha színes, környezetbarát pamut táskákhoz színes nyomatot szeretne. Egyedi logózás / feliratozás már 50 darabtól. A professzionális nyomtatókkal rendelkezQ, újonan kifejlesztett nyomtatási technikának köszönhetQen most színes és ekrü pamut táskákat nyomtathatunk színesben. Legyen fénykép, dizájn vagy szlogen, szinte minden lehetséges! Ezt az extra erQs, jó minQséget ráadásul kiváló áron szerezheti meg. Annak érdekében, hogy kisebb cégek számára is elérhetQ legyen, 50 darabra csökkentettük a minimum rendelési mennyiséget!

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetszQ termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!