Viharernyő

Az eredeti, díjnyertes formatervezésű Senz° viharernyők különleges kialakításúak, és ideálisak szélsőséges időjárás esetén is. Egyedi formatervezésüknek köszönhetően heves szélben sem fordulnak ki, hanem erősen tartanak, nem törnek el.

Filteren

Senz° smart viharernyő, 180 km/h szélállóság

  • Tól 12 Darab
  • 5 színben kapható

Tól november 8.

10.432,80

Tól

Senz° viharernyő, 100 km/h szélállóság

  • Tól 12 Darab
  • 8 színben kapható

Tól november 8.

13.312,80

Tól

Senz° automata viharernyő, 80 km/h szélállóság

  • 10 színben kapható

Tól november 8.

13.888,80

Tól

Senz° viharernyők mint reklámajándékok

A reklámajándékok nagy többsége mindössze fél évet tölt a megajándékozottnál, egyes különlegesebb repiajándékok, mint amilyenek a  Senz° viharernyők is, viszont átlagban 2 évet. A Senz° viharernyők könnyűek és kézreálló foganytúval felszereltek.

Logózott Senz° viharernyő

A Senz° viharernyők egyedi igények szerinti logózására vagy feliratozására is lehetőség van. Történhet a nyomatás magára az esernyő anyagára vagy a foganytúra elhelyezett dombornyomott matricára is, változatos színekben. A Senz° viharernyőt tokkal szállítjuk.

Senz° fenntartható viharernyő

1.100.000.000 törött esernyőt dobnak el évente! A Senz°-nél megvizsgálták a termék teljes életciklusát és megállapították, hogy a fenntarthatóság szempontjából a legnagyobb hatást az esernyő élettartamának meghosszabbítása jelenti. Ezért a termékek valódi, hosszú távú értékének megteremtésére koncentráltak. Az esernyőkben található tartós, minőségi anyagok (acél, üvegszál, alumínium, poliészter, ABS) véleményük szerint a legmegfelelőbbek ennek a célnak érdekében. 

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!