Zöld ajándékok

A Greengiving zöld ajándékok széles választékát kínálja. A lenti listában talál egy áttekintést az ültethető és virágzó ajándékokról, valamint céges repiajándékokról, amelyek nem csak tartósak, hanem valóban zöldek is. Virágok, növények és fák - fektessen be egy új gyümölcsöző kapcsolatba!

Zöld ajándékot adni jó

Gondoljon a környezetére is, amikor virágmagokat tartalmazó ajándékot szerez be! Lepje meg (potenciális) partnereit / ügyfeleit eredeti zöld ajándékkal, például íróasztalra szánt ületetőcsomaggal! Használjon akár virágmagkeverékkel készült magmagpapírt vagy ültetőcsomagot céges reklámajándéknak, biztos lehet benne hogy üzleti kapcsolata virágzó lesz!

 

Virágok és méhek: a fenntarthatóság nagykövetei

Egy méhek nélküli világ elképzelhetetlen lenne biológiailag sokszínű Földünk számára. A méhek számának csökkenése környezetünk és társadalmunk állapotának fokmérője. Ültetőszettjeink és magpapír termékeink tökéletes ajándékok ahhoz, hogy felhívjuk a figyelmet erre az aggasztó helyzetre. A magpapírt és ültető szetteket akár csomagként postázhatja is partnereinek / ügyfeleinek. Az Ön személyes logójával vagy feliratával ellátva minden bizonnyal különleges meglepetést okoz a megajándékozottnak.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!