Zuhanytréner

Logózható zuhanytrénert keres? Tartsa kontroll alatt a vízfogyasztását és segítsen ebben partnereinek / ügyfeleinek is! Ezt zuhanytrénerünk segítségével könnyedén megteheti. A Greengiving nagy választékban kínál különféle egyedi zuhanytrénereket. Ösztönözze partnereit / ügyfeleit, hogy Qk is takarékoskodjanak a vízzel. Ezzel nemcsak vizet, de pénzt is megtakarítanak!

Filteren

Multifunkciós homokóra

  • Tól 50 Darab
  • 4 színben kapható

Tól június 2.

201,40

Tól

Mini Zuhanyedző

  • Tól 50 Darab

Tól május 31.

345,80

Tól

Zuhanytréner (vízcsepp alakú)

  • Tól 50 Darab

684,00

Tól

Zuhany időzítő

  • Tól 50 Darab

486,40

Tól

Új

Shower coach with logo

  • Tól 25 Darab

Tól május 31.

2.177,40

Tól

Logózott Zuhanytréner

Mi az a zuhanytréner? A zuhanytréner egy olyan idQmérQ szerkezet, amelyen könnyen beláthatja, hogy meddig akar zuhanyozni. Ezzel a zuhanytrénerrel több ezer forintot spórolhat meg évente. Zuhanytrénereink megrendelhetQk a kívánt formában és alakban. Digitális kijelzQvel vagy homokóra-idQmérQvel ellátott zuhanyórákat szállítunk. Minden zuhanytréner egyedileg logózható vagy szövegezhetQ.

 

Mire jó a Zuhanytréner?

Egy átlagos felnQtt alkalmanként átlagosan 8,5 percig zuhanyzik. Ha ügyfele / partnere beállítja a  zuhanytréner idQzítQjét, alkalmanként akár 42 liter meleg vizet is megtakaríthat. Három személyes háztartásban ez 14 000 liter víz, 100 m3 gáz és 40000 forint megtakarítást jelent éves szinten.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetszQ termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!