Zuhanytréner

Logózható zuhanytrénert keres? Tartsa kontroll alatt a vízfogyasztását és segítsen ebben partnereinek / ügyfeleinek is! Ezt zuhanytrénerünk segítségével könnyedén megteheti. A Greengiving nagy választékban kínál különféle egyedi zuhanytrénereket. Ösztönözze partnereit / ügyfeleit, hogy ők is takarékoskodjanak a vízzel. Ezzel nemcsak vizet, de pénzt is megtakarítanak!

Filteren

Multifunkciós homokóra

  • Tól 100 Darab
  • 4 színben kapható

Tól febru疵 24.

296,70

Tól

Zuhanytréner (vízcsepp alakú)

  • Tól 50 Darab

817,-

Tól

Zuhany időzítő

  • Tól 50 Darab

Tól febru疵 14.

692,30

Tól

Shower coach with logo

  • Tól 25 Darab

Tól febru疵 14.

2.588,60

Tól

Logózott Zuhanytréner

Mi az a zuhanytréner? A zuhanytréner egy olyan időmérő szerkezet, amelyen könnyen beláthatja, hogy meddig akar zuhanyozni. Ezzel a zuhanytrénerrel több ezer forintot spórolhat meg évente. Zuhanytrénereink megrendelhetők a kívánt formában és alakban. Digitális kijelzővel vagy homokóra-időmérővel ellátott zuhanyórákat szállítunk. Minden zuhanytréner egyedileg logózható vagy szövegezhető.

 

Mire jó a Zuhanytréner?

Egy átlagos felnőtt alkalmanként átlagosan 8,5 percig zuhanyzik. Ha ügyfele / partnere beállítja a  zuhanytréner időzítőjét, alkalmanként akár 42 liter meleg vizet is megtakaríthat. Három személyes háztartásban ez 14 000 liter víz, 100 m3 gáz és 40000 forint megtakarítást jelent éves szinten.

 

Hogyan rendeljen?

Webshopunkból könnyedén megrendelheti az Önnek tetsző termékeket, vagy igény esetén személyre szabott árajánlatot is kérhet. Ha feltölti a nyomtatni kívánt logót, szöveget, mi elkészítjük a választott termékek látványtervét, amelyet elküldünk Önnek jóváhagyásra. Ezután már csak a nyomtatás és a szállítás van hátra, amit haladéktalanul intézünk.

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy email-ben!